اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۶؛ ناپایداری جوی در شمال غرب و سواحل شمالی مرگ بیش از ۱۱۰۰ نفر در حوادث رانندگی نوروز امسال ۲ حکم قصاص و ۳۰ سال زندان؛ مجازات عاملان جنایت هولناک در خانه وحشت بارش پراکنده در برخی مناطق؛ موج بارشی در شمال هتل ولنجک مجاز به ساخت ۱۱ طبقه شد تشدید بارش در ۷ استان/ احتمال وقوع سیلاب ۱۵ درصد ایرانی‌ها سیگار می‌کشند / افزایش مصرف دخانیات در بین بانوان ایرانی احتمال وقوع توفان‌های تندری در تهران و برخی مناطق مرکزی کشور

 نهایی‌شدن استخدام ۱۱ هزار پرستار در کشور

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور گفت: استخدام ۱۱ هزار پرستار نهایی شده و مطالبات پرستاران و معوقات آن‌ها به طور جدی در حال پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 16
کد خبر: ۲۶۵۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست بررسی مشکلات پرستاران استان کرمانشاه امروز با حضور رئیس سازمان نظام پرستاری کشور، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و هیئت مدیره نظام پرستاری استان در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

احمد نجاتیان رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در این نشست از تشکیل کارگروهی تخصصی به دستور رئیس جمهور برای تهیه طرح‌ها و لوایحی در وزارت بهداشت خبر داد و اظهار کرد: با اختصاص برخی منابع معوقات پرستاران از 9 ماه به 6 ماه کاهش یافته و در قدم‌های بعدی با پیگیری وزارت بهداشت در تلاشیم مبلغ اضافه‌کار را افزایش دهیم و در انتظار برگزاری جلسه شورای حقوق و دستمزد هستیم که آن را به میزان واقعی برسانیم و از منابع دولتی پرداخت شود.

وی با اشاره به نهایی شدن استخدام 11 هزار پرستار، افزود: مبالغ اضافه کاری هر چقدر افزایش پیدا کند، اگر دولت آن را تامین نکند منجر به افزایش معوقات می‌شود.

رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در ادامه عنوان کرد: یکی از اتفاقات خوب دولت چهاردهم حضور دکتر پزشکیان است که سابقه فعالیت در حوزه سلامت و بهداشت و درمان دارند و با مشکلات و چالش‌های این حوزه به خوبی آشنا هستند؛ بنابراین در راستای ارتقای سلامت و دسترسی همه مردم به امکانات بهداشتی درمانی مورد نیاز، اقدامات بسیار خوبی در کشور در حال انجام است.

نجاتیان گفت: دولت چهاردهم با تمام توان به دنبال رفع دغدغه پرستاران و برطرف کردن مشکلات و چالش‌های این حوزه است و در این راستا باید مجلس شورای اسلامی و نمایندگان حمایت‌ها و پیگیری‌های لازم را داشته باشند و بحث مطالبات و کمبود نیروی انسانی در این حوزه به طور جدی مورد پیگیری قرار گیرد، ضمن اینکه به طور جدی پیگیر مطالبات پرستاران هستیم.

سروش، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه رضایتمندی مردم اصل مهمی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی است، اظهار کرد: نباید از رضایتمندی و تأمین رفاه ارائه‌دهندگان این خدمات غافل شویم و از دوستانی که به آنها قول حمایت داده شده حمایت کرده و تعرفه‌گذاری و اضافه کاری پرستاران را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم.

پیگیری جدی مصوبات مربوط به پرستاران

در پایان فضل‌الله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به خدمت فداکارانه پرستاران در روزهای شیوع کرونا بر حمایت مصوبات پرستاران در مجلس تأکید و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بدهی‌های زیادی دارد و وظیفه ما است که از 80 هزار میلیارد بودجه‌ای که در 1404 آمده، حمایت کنیم.

وی عنوان کرد: به عنوان عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی بنده وظیفه خود می‌دانم از مواردی که نظام پرستاری به ما ارجاع می‌دهند، حمایت کنم. / تسنیم

کلمات کلیدی: استخدام پرستار
مطالب مرتبط
ارسال نظر